Program: luni - vineri 8:30 - 16:30
Buna ziua, te poti autentifica sau iti poți crea un cont nou.
Limbă   Romana English
 • SERVICE HORECA

  0742.146.680

 • LIVRARE GRATUITA

  peste 200 lei (pret fara TVA)

 • COMENZI HORECA

  Tel: 021.311.02.59 Mobil: 0736.630.780 Mobil: 0747.319.645

 • LIVRARE

  1 - 2 zile

Coş de cumpărături
0 produs(e) - 0,00 lei
Coşul tău este gol!

Service, Reparatie, Instalare Piese si Echipamente Horeca

Societatea noastra Rovio Colection asigura SERVICE SPECIALIZAT HoReCa atat in Bucuresti cat si in provincie.

Echipa de service ajunge din momentul solicitarii in termen de 6-24 ore, interval stabilit in functie de locatia clientului. Pentru toti clientii nostri asiguram piese si accesorii din stoc sau comanda ferma.

Oferim SERVICE, INTRETINERE, INSTALARE, REPARATIE pentru TOATE TIPURILE DE ECHIPAMENTE SI UTILAJE PROFESIONALE destinate cu precadere:

1. Bucatarii profesionale (masini de gatit, aragaze – electrice si pe gaz, cuptoare – electrice si pe gaz, friteuze – electrice si pe gaz, plite – electrice si pe gaz, salamandre – electrice si pe gaz, gratare, grill-uri – electrice si pe gaz, plite vitroceramice, masini de spalat vase, cuptoare gastronomice, convectomate – electrice si pe gaz, frigidere, mese reci, congelatoare, masini de fiert paste, Bain-Marie – roboti bucatarie, camere frigorifice, blendere, masini de curatat cartofi, feliatoare etc)

2. Baruri (masini de gheata), Restaurante si cantine, Firme de catering, Fast-food si autoserviri
3. Patiserii, cofetarii, brutarii (malasoare, cuptoare patiserie – electrice si pe gaz, mixere, roboti patiserie, mese refrigerare, camere frigorifice, frigidere, cuptoare cu banda etc)

4. Hoteluri si pensiuni
5. Pizzerii, covrigarii (cuptoare pizza – electrice si pe gaz, malasoare, feliatoare, aparate pentru facut aluat, cuptoare covrigi cu banda, masini fiert covrigi, feliatoare, robot bucatarie etc)

6. Fabrici de prelucrare a carnii, Echipamente de pasteurizare
7. Spalatorii industriale si profesionale, masini de spalat chimic, masini dezinfectare, uscatoare de haine (montaj si reparatie masini de spalat rufe, calandre, prese de calcat, fiare de calcat cu abur, revizii preventive pentru echipamente de spalatorie etc)

8. Instalatii si echipamente frigorifice, racitoare
9. Instalatii de climatizare, ventilare, aspiratie (montaj si reparatie aparate de aer conditionat, mentenanta si intretinere aparate de aer conditionat si verificari periodice, reparatii si intretinere sisteme de ventilatie etc)

Pentru SERVICE HoReCa in Bucuresti si in tara:
Email: office@piese-horeca.ro, service@roviocolection

Telefon SERVICE HoReCa si comenzi piese de schimb:
021.311.02.59
0747.319.645 / 0742.146.680 / 0736.630.780

Preturile din teritoriu sunt tarifate de colaboratorii nostri.

Echipa de SERVICE ajunge la dvs.in 6-24 ore, interval stabilit in functie de locatia clientului.

Societatea activeaza pe piata din Romania din anul 2006. Tot personalul care îşi desfăşoară activitatea în cadrul departamentului de service este instruit şi evaluat periodic în ţară şi la partenerii noştri din străinătate pentru ca toţi clienţii noştri să benficieze de servicii optime şi de o calitate superioara a lucrărilor executate.

Echipa Rovio Colection are grija de utilajele si echipamentele dvs. profesionale si va asteapta pentru orice solicitare!