Program: luni - vineri 8:30 - 16:30
Buna ziua, te poti autentifica sau iti poți crea un cont nou.
Limbă   Romana English
 • SERVICE HORECA

  0742.146.680

 • LIVRARE GRATUITA

  peste 200 lei (pret fara TVA)

 • COMENZI HORECA

  Tel: 021.311.02.59 Mobil: 0736.630.780 Mobil: 0747.319.645

 • LIVRARE

  1 - 2 zile

Coş de cumpărături
0 produs(e) - 0,00 lei
Coşul tău este gol!

Termeni & Conditii / Politica de Returnare Produse

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.piese-horeca.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. Rovio Colection S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. Rovio Colection S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventualele omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga Rovio Colection S.R.L. la nicio actiune. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului. Tot continutul site-ului www.piese-horeca.ro este proprietatea S.C. Rovio Colection S.R.L. si este aparat de Legea pentru protectia Drepturilor de Autor (Legea 8/1996). Folosirea fara acordul scris al S.C. Rovo Colection S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind Legea pentru Protectia Drepturilor de Autor, ne puteti contacta la office@roviocolection.ro.

Toate datele colectate sunt utilizate in vederea emiterii facturii, produselor comandate.

Date necesare pentru emiterea facturii catre persoane juridice: Denumire societate, Cod Fiscal, Nr Reg. Com, IBAN, Banca, Adresa de facturare, Adresa de livrare, Persoana de contact, Nr. telefon.

Confidentialitate

S.C. Rovio Colection S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor: www.piese-horeca.ro si S.C. Rovio Colection S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.piese-horeca.ro si S.C. Rovio Colection S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.piese-horeca.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.piese-horeca.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

S.C. Rovio Colection S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Conform noului Regulament (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119(4.5.2016), avem obligatia de a respecta cu strictete dispozitiile legale privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pe aceasta cale va informam ca datele dumneavoastra de contact se afla in baza de date a societatii SC ROVIO COLECTION SRL - fiind obtinute ca urmare a unor interactiuni cu dvs. / societatea dvs. in calitate de client, potential client, vizitator, partener sau furnizor al societatii noastre, abonat / membru in website internet sau in orice alt context in care dvs. ati oferit datele dumneavoastra. reprzentatntilor societatii noastre pentru a primi astfel de mesaje informative.

SC ROVIO COLECTION SRL transmite, informari despre produse, evenimente si promotii, servicii de fidelizare, oferte personalizate, raspunsuri la cererile de oferte, prezentari si alte diverse comunicari. In contextul intrarii in vigoare si respectarii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR), ne-am bucura sa ramanem in legatura si pe viitor. Din acest motiv, va rugam, pana la data de 25.05.2018 sa dati REPLY la acest email si transmiteti-ne decizia Dvs. referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal astfel:

DA -  doresc sa continui comunicarea

Notă: Pe viitor, vă puteți retrage consimțământul în orice alt moment, când nu mai doriți să primiți noutăți, știri, informări despre produse, evenimente, lansări promoții, servicii de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, notificări, vouchere, oferte personalizate, răspunsuri la cererile de oferte, prezentări și alte diverse comunicări, lansate de societatea noastră.

NU - nu doresc sa continui comunicarea

NotăOdată ce v-ați exprimat dezacordul, nu vom mai procesa datele dvs. personale. În absența răspunsului dumneavoastră, trimis înainte de 25.mai.2018, nu veți mai primi comunicări din partea noastră.

Vă asigurăm că datele Dvs. personale sunt protejate, prelucrate și gestionate de noi, prin implementarea de măsuri tehnice, proceduri interne și organizatorice specifice, precum și prin aplicarea unor bune practici de protecție a datelor.

Atenția și timpul dvs. sunt prețioase pentru noi, tocmai de aceea VĂ MULȚUMIM ca ne-ați primit in inbox-ul Dvs. Prin fiecare email vă transmitem informații utile / atractive din aria noastră de activitate. Sperăm în continuarea interacțiunii noastre și așteptăm să ne răspundeți până: 25 mai 2018.

 

Expeditie si livrare

Livrarea in Bucuresti poate fi efectuata in aceeasi zi sau in termen de 24 ore daca a fost finalizata pana la ora 12:30, exceptand zilele de vineri si sarbatorile legale.

Pentru livrarile in restul tarii comenzile finalizate si confirmate pana la ora 12:30 se vor livra in termen de 48 ore.

Pentru produsele comandate si care nu se regasesc in stoc depozit Bucuresti Romania, ne asumam responsabilitatea de a comunica in cel mai scurt timp cumparatorului termenul de livrare, in functie de stocurile disponibile la producatori (furnizori).

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. Rovio Colection S.R.L. si firmele de curierat partenere). S.C. Rovio Colection S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume. S.C. Rovio Colection S.R.L. isi asuma raspunderea de a comunica costurile suplimentare percepute de firmele de curierat contractate pentru zonele la care acestea percep tarife suplimentare, telefonic sau prin e-mail.

Cum platesc?

Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. Rovio Colection S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.
- online, prin card. Procesatorul nostru de plati este PayPal

Garantie

Garantia se acorda pentru 6 LUNI CALENDARISTICE de la data cumpararii produsului si a montarii acestuia de catre o firma specializata, in baza unui proces verbal de interventie si reparatie.


S.C. Rovio Colection S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.


Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, in scris specificand EXACT (mail, fax) care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate / vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat / manevrat produsul in mod necorespunzator, indiferent daca VANZATORUL i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre S.C. Rovio Colection S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. Rovio Colection S.R.L..

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Un produs este considerat folosit atunci cand:

In baza unui raport de evaluare, se pot returna si produsele considerate folosite, la pret redus, cu acordul ambelor parti. Raportul este intocmit de un responsabil tehnic Rovio Colection.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Rovio Colection nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Daca intampinati orice probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti solicita conciliere suplimentara la telefon +4 0724.369.072 sau ne puteti scrie pe adresa service@roviocolection.ro. De asemenea ne puteti scrie prin intermediul "Condicii de sugestii si reclamatii - Pareri Clienti", disponibila aici.

Site-ul piese-horeca.ro este administrat de S.C. Rovio Colection S.R.L. cu sediul social in strada Cuza Voda nr 39, Bl. 14AB, Sc A, Ap 2, Corabia, punct de lucru Bucuresti, Str. Despot Voda, nr. 28, sector 2. CUI: RO18688337, J28/381/2006 Telefon 021.3110259, Fax: 0318.166893, email: office@roviocolection.ro

NOTA de Informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru ca experienta dvs. pe site-ul piese-horeca.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca SC Rovo Colection S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele in scrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Rovio Colection are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii. 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing - Baze de Date din cadrul firmei Rovio Colection.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe e-mail sau fax. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

*Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Politica de returnare a produselor